IZMENA REŽIMA RADA LINIJE JAVNOG PREVOZA TOKOM IZVOĐENjA RADOVA U ULICI NIKOLE RIBARIĆA I MOMČILA RADIVOJEVIĆA, NOVA GALENIKA

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u ulici Nikole Ribarića u delu od Vere Dimitrijević do Momčila Radivojevića i u Momčila Radivojevića u delu od Nikole ribarića do Petra Jovovića, GO Zemun – potpuno zatvaranje, koje izvodi JKP“Beograd put“ u periodu od 08. 05. do 17. 05. 2024. godine menja se režim rada vozila na linijama JGP- a koja će promenu smera kretanja vršiti sistemom ulica i saobraćati na sledeći način:

– Vozila na liniji br. 84, 612 i 704n u oba smera će saobraćati ulicama: Batajnički drum 1. deo, Vere Dimitrijević, Emilije Jakšić, Lazara Mamuzića, Batajnički drum 1. deo i dalje redovnom trasom.

Privremeno se uspostavlja stajalište „Emilije Jakšić“ u ulici Emilije Jakšić, u visini broja 17.

Privremeno se ukida stajalište „Nova Galenika“ (#1235) i „Mihajla Vukše“ (#1234, smer prema gradu). Na izmenjenom delu trasa vozila će koristiti postojeća stajališta JGP-a s tim što će vozila sa linije br. 84 i 612 kao polazno/dolazno stajalište koristiti stajalište „Emilije Jakšić“ (#4005) u ulici Emilije Jakšić br. 17.

Ako ste propustili

+ There are no comments

Add yours