Izmena režima rada linija javnog prevoza zbog izvođenja radova u Balkanskoj

Tokom izvođenja radova na popravci kvara na kanalizacionom priključku u Balkanskoj ulici, ispred kućnog broja 52, od 1. avgusta u 9 časova do 30. avgusta doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopštio je Sekretarijat za javni prevoz.

Radovi podrazumevaju zatvaranje Balkanske ulice za saobraćaj, i to u delu od zone raskrsnice sa Nemanjinom do zone raskrsnice sa Ulicom Gavrila Principa. Tokom izvođenja radova vozila sa linije 9A, 78, 83 i EKO2 će u smeru ka Novom Beogradu saobraćati Nemanjinom, Savskim trgom, Karađorđevom, Zemunskim putem i dalje redovnim trasama, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno. Vozila sa linija 52, 53, 56 i 56L će u smeru ka Zelenom vencu saobraćati sledećim ulicama: Hajduk Veljkov venac, Nemanjinom, Savski trg, Karađorđevom, Koče Popovića, Gavrila Principa i dalje redovnim trasama, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno.

Privremeno se uspostavlja stajalište „Savski trg 1” (za linije 9A, 52, 53, 56, 56L, 78, 83, EKO2) u Karađorđevoj ulici (smer ka Novom Beogradu) na poziciji ED stuba koji se nalazi oko 30 metara posle zone rasksrnice sa Ulicom Mihaila Bogićevića, kao i stajalište „Ekonomski fakultet 1” (za linije 52, 53, 56 i 56L) u Karađorđevoj (smer ka Zelenom vencu) na poziciji ED stub koji se nalazi oko 25 metara ispred semafora, odnosno u visini parking garaže kod Ekonomskog fakulteta, precizirano je u saopštenju.

Ako ste propustili