Izmena režima rada linija javnog prevoza u Ulici Maksima Gorkog

Tokom izvođenja radova na popravci kvara na kanalizacionom kućnom priključku u Ulici Maksima Gorkog, na delu od Novopazarske do Ulice cara Nikolaja II, doći će do promene u radu linija javnog prevoza, saopštili su iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi će se izvoditi od 28. februara do 7. marta.

Prilikom izvođenja radova ove deonice će biti zatvorene za saobraćaj, što će dovesti do promena u radu linija javnog prevoza.

Vozila sa linija 25, 25P, 26 i 26N će u smeru ka Kumodražu i naselju Braće Jerković saobraćati sledećom trasom: Golsvordijeva – Krunska – Trnska – Mileševska –Cara Nikolaja II – Maksima Gorkog i dalje redovnom trasom, dok će u smeru ka gradu ići trasom: Maksima Gorkog – Cara Nikolaja II – Makenzijeva – Kursulina – Trnska – Mileševska – Sinđelićeva i dalje redovnom trasom.

Privremeno se uspostavljaju stajališta:

– „GO Vračar 1” – smer ka Kumodražu i naselju Braće Jerković – u Mileševskoj ulici ispred objekta sa kućnim brojem 14, oko 30 metara posle pešačkog prelaza u zoni raskrsnice sa Sinđelićevom ulicom;
– „Pijaca Kalenić 1” – smer ka gradu, u Sinđelićevoj ulici ispred objekta „Maksija”, oko 20 metara posle pešačkog prelaza u zoni raskrsnice sa Mileševskom ulicom, navodi se u saopštenju.

Ako ste propustili