IZMENA REŽIMA RADA LINIJA JAVNOG PREVOZA TOKOM IZVOĐENjA RADOVA U ULICI MAKSIMA GORKOG – FAZA 3

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u ulici Maksima Gorkog, na delu od ulice Južni bulevar do ulice Strumička u periodu od 03.08. do 20.08.2023. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza. Tokom izvođenja radova doći će do zatvaranje predmetne deonice za saobraćaj, pri čemu će doći do promene u radu linija javnog prevoza i to:

Vozila sa linija br. 25, 25P, 26 i 26N će u smeru ka Kumodražu i naselju Braće Jerković saobraćati sledećim ulicama: Maksima Gorkog, Južni bulevar, Đerdapska, Gospodara Vučića, Kruševačka i dalje redovnim trasama;

Vozila sa linija br. 25, 25P, 26 i 26N će u smeru ka gradu saobraćati sledećim ulicama: Kruševačka, Gospodara Vučića, Grčića Milenka, Južni bulevar, Maksima Gorkog i dalje redovnim trasama.
Vozila će na izmenjenom delu trasa koristiti postojeća stajališta kao i privremena stajališta:

stajalište „Kruševačka“ u ulici Kruševačka, preko puta postojećeg polaznog stajališta za liniju br. 22;

stajalište „Maksima Gorkog 1“ u ulici Južni bulevar, na poziciji neposredno ispred raskrsnice sa ulicom Grahovačka, u visini nekadšnje benzinske pumpe, odnosno oko 35 metara ispred zone raskrsnice sa ulicom Maksima Gorkog, pri čemu neće koristiti stajalište „MPI“.

Ako ste propustili