Izmena režima javnog prevoza zbog radova u Ulici Marka Čelebonovića

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju Ulice Marka Čelebonovića u Beogradu – faza 1, od 3. do 9. septembra doći će do promena u radu linija javnog prevoza, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi se izvode na delu između zona raskrsnica sa ulicama Partizanske avijacije i Rajkove (Dr Huga Klajna) i podrazumevaju zatvaranje za saobraćaj desne kolovozne trake Ulice Marka Čelebonovića (gledano u smeru ka groblju), pri čemu će se kolovozna traka za smer prema gradu koristiti za dvosmerno odvijanje saobraćaja, uz zabranu desnog skretanja iz Ulice partizanske avijacije u Ulicu Marka Čelebonovića.

Vozila javnog prevoza će saobraćati na sledeći način: linije 65, 70, 72, 82 i 613 će u oba smera saobraćati redovno, pri čemu će koristiti kolovoznu traku koja je u redovnom režimu namenjena za saobraćaj ka gradu. Linije 74, 75 i 75N će u smeru ka gradu saobraćati redovno, dok će u smeru ka Bežanijskoj kosi saobraćati ulicama Partizanske avijacije, Peđe Milosavljevića, Dr Huga Klajna i dalje redovno. Linija 76 će u smeru ka Novom Beogradu saobraćati redovno, dok će u smeru ka Bežanijskoj kosi saobraćati ulicama Partizanske avijacije, Peđe Milosavljevića, Dr Huga Klajna, Rajkovom i dalje redovno. Linija 612 i 708 će u smeru ka Novom Beogradu saobraćati redovno, dok će u smeru ka Bežanijskoj kosi saobraćati ulicama Partizanske avijacije, Peđe Milosavljevića, Dr Huga Klajna, Marka Čelebonovića i dalje redovno.

Privremeno se izmešta stajalište „Nikole Dobrovića”, u smeru prema Bežanijskoj kosi, za linije 65, 70, 72, 82 i 613, u Ulicu Nikole Dobrovića, na poziciju oko 80 metara ispred zone raskrsnice sa Ulicom partizanske avijacije.

Privremeno se izmešta stajalište „Nikole Dobrovića”, u smeru prema Bežanijskoj kosi, za linije 74, 75, 76, 612, 708 i 75N, u Ulicu partizanske avijacije, na poziciju oko 40 metara posle zone raskrsnice sa Ulicom Marka Čelebonovića.

Privremeno se uspostavlja stajalište „Peđe Milosavljevića 1”, u smeru prema Bežanijskoj kosi, za linije 74, 75 i 75N, u Ulici Peđe Milosavljevića, na poziciji neposredno ispred zone raskrsnice sa Ulicom dr Huga Klajna, dok će vozila sa linija 76, 612 i 708 koristiti redovno stajalište „Peđe Milosavljevića” u smeru ka Zemunu.

Ako ste propustili