Izmena rada linija javnog prevoza tokom izvođenja radova u Ulici Maksima Gorkog – Faza 3

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u Ulici Maksima Gorkog, na delu od Južnog bulevara do Strumičke ulice, od 3. do 20. avgusta doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz.

Za saobraćaj će biti zatvorene ove deonice tokom izvođenja radova, pri čemu će doći do promene u radu linija javnog prevoza, i to:

– vozila sa linija 25, 25P, 26 i 26N će u smeru ka Kumodražu i naselju Braće Jerković saobraćati sledećom trasom: Maksima Gorkog – Južni bulevar – Đerdapska – Gospodara Vučića – Kruševačka i dalje redovnim trasama,
– vozila sa linija 25, 25P, 26 i 26N će u smeru ka gradu saobraćati sledećom trasom: Kruševačka – Gospodara Vučića – Grčića Milenka – Južni bulevar – Maksima Gorkog i dalje redovnim trasama.

Vozila će na izmenjenom delu trasa koristiti postojeća i privremena stajališta:

– stajalište „Kruševačka” u Kruševačkoj ulici, preko puta postojećeg polaznog stajališta za liniju 22,
– stajalište „Maksima Gorkog 1” u Južnom bulevaru, na poziciji neposredno ispred raskrsnice sa Grahovačkom ulicom, u visini nekadašnje benzinske pumpe, odnosno oko 35 metara ispred zone raskrsnice sa Ulicom Maksima Gorkog, pri čemu se neće koristiti stajalište „MPI”.

Ako ste propustili