Informacija o promeni trasa tramvajskih linija zbog radova na popravci tramvajskih šina u ulici Bulevar kralja Aleksandra

Tokom izvođenja radova na pregledu i popravci tramvajskih šina u ulici Bulevar kralja Aleksnadra doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi će se izvoditi u periodu od 26.06. u 0:30 časova do 28.06.2021. u 3:30 časova.

Radovi će se izvoditi na kolovozu (desna saobraćajna traka) i na tramajskoj baštici, neposredno ispred stajališta „Kostre Trifkovića“ u dužini 20 metara, gledano u smeru ka terminusu „Ustanička“.

Tokom izvođenja radova vozila sa autobuskih linija br. 20 i 79 će se u smeru ka gradu kretati tramvajskom bašticom dok u smeru ka terminusu „Ustanička“ će se kretati levom saobraćajnom trakom koja se u redovnom režimu koristi za saobraćaj ka gradu.

Tokom izvođenja radova menja se režim rada tramvajskih linija br. 5, 6, 7, 10 i 14:

Tramvajske linije br. 5, 6 i 14 se ukidaju;

  • uspostavlja se autobuska linija koja će nositi oznaku 6A i koja će saobraćati na relaciji: Vukov spomenik, Kraljice Marije, Bulevar kralja Aleksandra, terminus Ustanička;
  • tramvajska linija broj 7 će saobraćati sa Novog Beograda u oba smera ulicama: Bulevar kralja Aleksandra, Ruzveltova, Mije Kovačevića do terminusa „Omladinski stadion“.
  • tramvajska linija broj 10 se pojačava.

Izvor: Sekretarijat za javni saobraćaj

Ako ste propustili