Informacija o promeni režima rada linija br. 26, 26N i 401N

Tokom izvođenja radova na toplovodnoj mreži u ulici Dunavska u periodu od 07.09. do 16.09.2021. godine, doći će do promena u radu linija javnog prevoza br. 26, 26N i 401N.

Tokom izvođenja radova doći će do zauzeće desne saobraćajne trake ulice Dunavska (gledano u smeru ka ulici Žorža Klemansoa) na delu od početka polazno/dolaznog stajališta „Dorćol /Dunavska/“ do pozicije neposredno posle zone raskrsnice sa ulicom Dubrovačka. Vozila će se u visini zone radova kretati preostalom širinom kolovoza uz naizmenično propuštanje regulisano svetlosnom signalizacijom, dok će vozila sa linije br. 26, 26N i 401N u smeru ka naselju „Braće Jerković“ i Pinosavi saobraćati trasom: DORĆOL (DUNAVSKA), Dunavska, Žorža Klemansoa, Francuska i dalje redovno.

Na privremenom delu trase uspostavljaju se stajališta:

  • „Mike Alasa“ – u ulici Dunavska, oko 5,0 metara ispred obeleženog pešačkog prelaza u zoni objekta sa adresom Mike Alasa br. 46;
  • „Dobračina“ – u ulici Dunavska, oko 25,0 metara posle raskrsnice sa ulicom Dobračina, neposredno ispred ulaza u prodajni salon „Jeep“.

Ako ste propustili