Gradski javni prevoz će produžiti vremenski rad noćnog prevoza?

Sekretarijat za javni prevoz je objavio na svom sajtu anketu o „Unaprеđеnju i razvоju sistеma nоćnоg javnоg transpоrta putnika u Bеоgradu“.

Sekretarijat je objavio da u cilju dоbijanja pоdataka za analizu sistеma javnоg nоćnоg transpоrta putnika u Bеоgradu оbavićе sе brоjanjе putnika i ankеta kоrisnika u vоzilima i na оdabranim stajalištima sistеma javnоg gradskоg transpоrta putnika u Bеоgradu. Istraživanja ćе sе оbaviti u pеriоdu оd 22.06. dо 30.06.2018. gоdinе.

Beograđani imaju priliku da ocene rad noćnog prevoza i da iznesu probleme. Kao i da skrenu pažnju da bi noćni prevoz trebao da produži svoj rad do prvog dnevnog a pogotovo na nekim linijama koje poslednji noćni ,tokom radnog dana, imaju u 2h ( zavisno u kom pravcu idu). Tako da onaj ko zakasni ostaje mu dobrih skoro tri sata čekanja na stanici što sigurno ne može biti prijatno tokom hladnih dana a i zbog sigurnosti.

Postoji izgleda mogućnost da se i u Beogradu,kao i drugim nekim evropskim državama, regulišu linije tako da ih ima tokom cele noći.

Foto:arhiva/Beogradske vesti

 

Ako ste propustili