Drugo izvlačenje nagrada u igri „Uzmi račun i pobedi“ 18. marta

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da će drugo izvlačenje nagrada u igri „Uzmi račun i pobedi“ biti održano 18. marta, pri čemu je do sada ukupno poslato 5.086.253 koverata sa fiskalnim računima i slipovima.

U saopštenju se navodi da se koverte nalaze u Studiju 8 Radio-televizije Srbije (RTS) na Košutnjaku, gde su deponovane u specijalno pripremljen bazen dimenzija 23×12 metara, u kojem se već nalazilo približno 4,5 miliona koverti.

Radnici JP „Pošta Srbije“ juče su preneli 473.789 pošiljki iz Glavnog poštanskog centra u Zemunu, pri čemu su prevoz koverata do studija RTS-a obezbeđivali pripadnici MUP-a.

Sve do poslednjeg izvlačenja 31. marta koverte će obezbeđivati službeno obezbeđenje RTS-a i biće pod stalnim video-nadzorom.

Primopredaji koverata prisustvovali su predstavnici Komisije, a ovoga puta nije bilo nevažećih i nenamenskih koverata.

Sve koverte koje budu pristigle do 17. marta, do 23 časa i 59 minuta, učestvovaće u drugom izvlačenju nagradne igre u subotu, 18. marta, od 17.45 časova, u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a.

Koverte pristigle od 15. do 17. marta takođe će biti prenete iz Glavnog poštanskog centra do studija RTS-a, uz obezbeđenje MUP-a, dodaje se u saopštenju.

Ako ste propustili