Doživljaj: Film „Madame Web“

Nisam filmski kritičar, samo sam ljubitelj filmova, kao i većina na ovom svetu. I nisam do sada imao namere da pričam o lošim filmovima ili dobrim jer ukusi su različiti ali neki filmovi zaslužuju da se skrene pažnja na njih kako bi se „spasili“.

Nakon oduzetih skoro dva sata života gledajući film „Madame Web“ tražio sam da vidim kako su ga neki ocenili i mogu da kažem da se veoma slažem sa njima. Možda bi trebao da njih citiram kako bi to izgledalo stručno ali neću jer ne pripadam tom svetu.

Film je počeo i posle nekog vremena mislio sam da ustanem i izađem ali vrtele su mi se pare u glavi koje sam dao da bi gledao film i govorio sebi „Izdrži! Možeš ti to! Ne vraćaju novac. Izdrži.“ Kada se film nekako i završio bio sam nekako ponosan na sebe što sam izdržao „velike muke“.

Na izlazu video sam neke koji čekaju da gledaju film, pa mi je došlo da vičem „Bežite! Bežite! Spasite se!“ Nisam imao snage za to jer bi me gledali kao ludu osobu, a ovako u tišini sam izašao i žalio ih što će, kao i ja, dati jedan deo svog života za ništa.

Čestitam svima koji su gledali ovaj film i izdržali do kraja.

Foto: Ilustracija / pixabay

Autor: Aleksandar od Beograda

Ako ste propustili