Dogovor o bezbednosnim merama za predstojeće praznike

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa gradonačelnicima i predsednicima opština u Srbiji o merama koje je potrebno preduzeti kako bi se tokom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika osigurali mir i stabilnost u našoj zemlji.

Stefanović je na sastanku, na kojem su učestvovali i predstavnici područnih policijskih uprava, rekao da je razgovarano o tome šta je potrebno da se uradi kako bi se što bolje pripremili za sezonu predstojećih praznika, kada imamo povećan broj građana na ulicama, veći broj manifestacija i dolazaka turista u Republiku Srbiju.

Ministar je naveo da je predstavnicima opština i gradova ukazano na sve ono što je potrebno da se uradi kako bi se osiguralo da građani imaju mirne i spokojne novogodišnje i božićne praznike.

Takođe, predstavnicima lokalnih samouprava ukazali smo i na sve izazove koje nosi savremeno doba i predočili im šta je to što mogu zajedno sa policijskim upravama da preduzmu kako bismo osigurali potpuni mir i stabilnost u našoj zemlji, istakao je Stefanović,saopštavaju iz Vladae Srbije.

Ako ste propustili