DK travel guide je objavio 11 razloga zašto posetiti Beograd zimi

DK travel guide (vodič) je 3.oktobra objavio knjigu o Srbiji.Ovaj vodič u sebi ima 320 slika Srbije i vodi buduće turiste šta sve treba videti u Srbiji što uključuje od muzeja,restorana,kulturnih znamenitosti…

Pored vodiča DK travek je objavio i članak sa naslovom „11 razloga zašto posetiti Beograd ove zime“. Kao prvi naveli su Kalemegdan sa kratkim opisom šta Beogradska tvrđava predstavlja i kada je nastala. Na drugom mestu je crkva Sveti Sava  a na trećem su mestu stavili Beogradski zimski festival koji počinje od 18.decembra.

Na četvrtom su naveli Novogodišnje štandove koji su postavljeni na Trgu republike i gde se prodaju tradicionalni keksi u obliku srca,rakija… Na petom mestu doček Nove godine gde su naveli nekoliko dana koncerta,dočeci u barovima, restoranima…

Na šetom mestu su stavili Beogradski džez festival a odmah zatim i muzej Nikole Tesle. Na osmom  i devetom mestu DK travel opisuje noćni život Beograda da bi se na devetom mestu nadovezao na izuzetnu Skadarliju sa tradicionalnom živom muzikom.

Na destom mestu DK travel je stavio Narodni muzej dok je na jedanaestom mestu opština Zemun.

DK travelov vodič će nesumnjivo doći do dobrog dela čitalaca koji traže nove destinacije i dobar provod a na nama beograđanima je da im „zadržimo srca“ ovde kako bi što češće dolazili.

Foto:twitter/DK travel guide

Ako ste propustili