Deo korisnika u centru grada bez grejanja

Potrošačima koji se toplotnom energijom snabdevaju iz magistalnog toplovoda M6 koji pripada grejnom području toplane „Novi Beograd“ danas u 9 sati biće prekinuta isporuka grejanja. Zbog otklanja kvara na toplovodu u Savskoj ulici broj 37, bez snabdevanja toplotnom energijom će biti korisnici u zoni Savske ulice, Durmitorske, Višegradske, Vojvode Milenka, Risanske, Birčaninove, Sarajevske, Kneza Miloša, Balkanske, Nemanjine, Miloša Pocerca, Deligradske, Kralja Milutina, Njegoševe, Resavske, Stjepana Filipovića, Fabrisove, Zvečanske, Oblakovske, Dobropoljske, delu Vračara u zoni Hrama Svetog Save i Neimara (deo bliže Bulevaru oslobođenja do Bokeljske i Šumatovačke ulice), kao i delu Senjaka (deo Ulice Koste Glavinića i deo Bulevara vojvode Mišića).

Podsećamo, trasa magistralnog toplovoda M6, prostire se od toplane „Novi Beograd“, preko mosta Gazela i toplotnom energijom snabdeva objekte na desnoj strani reke Save od Beogradskog sajma do Nemanjine ulice i sve do hrama Svetog Save i Južnog bulevara. Kako bi kvar bio otklonjen potrebni su su građevinski, mašinski radovi i pripremni radovi koji obuhvataju pražnjenje i punjenje toplovoda vodom.

Ekipe koje su angažovane za izvođenje ovih radova će učiniti sve da kvar bude otklonjen u što kraćem roku. Očekuje se da će redovno snabdevanje ovih potrošača biti nastavljeno 31. januara u jutarnjim časovima, saopštili su iz Beogradske elektrane.

Ako ste propustili