„Dedamrazijada” na Čukarici

U susret Novoj godini, Kulturni centar „Čukarica” po treći put organizuje manifestaciju za mališane pod nazivom „Dedamrazijada”.

Ove godine na programu su tri događaja: „Novogodišnji maskenbal za decu”, izložba „Božićne iskre” i druženje sa Deda Mrazom uz predstavu „Nije to sitnica biti pahuljica”.

Novogodišnji maskenbal se realizuje uz podršku Predškolske ustanove „Čukarica” u četvrtak, 22. decembra, sa početkom u 10 časova, u velikom parku pored Požeške ulice. Oni koji žele da sa svojim mališanima prisustvuju ovom događaju, obavezni su da na sebi imaju masku ili deo garderobe koji simbolizuje novogodišnje praznike. Pored šetnje od vrtića do parka, predviđena je i kratka novogodišnja žurka sa Deda Mrazom.

„Božićne iskre”, izložba najlepših novogodišnjih i božićnih čestitki iz celog sveta, nastalih u periodu od 1880. do 1945. godine, biće otvorena 27. decembra u 12 časova. Autorka izložbe je Jasmina Janković.

„Dedamrazijada” se završava u četvrtak, 29. decembra, u 18 časova, druženjem sa Deda Mrazom i predstavom „Nije to sitnica biti pahuljica” koja će biti izvedena u velikoj sali Kulturnog centra „Čukarica”.

Cena ulaznice za predstavu je 500 dinara.

Foto:ilustracija / pixabay

Ako ste propustili