„DANI DOMAĆE KUHINJE“ 14. I 15. MARTA U ZEMUNU

Foto:promo

Udruženje „Hrana sa naših polja“ 14. i 15. marta u TC Zemun Park u Zemunu ( u Mini Mall-u) organizuje prve ovogodišnje Dane domaće kuhinje. Ova manifestacija odlična je prilika da se udruže domaći proizvodi, ali i upoznaju kupci sa proizvođačima i da se na licu mesta informišu o izloženim zdravim namirnicama. Vrata sajma biće otvorena oba dana, od 12 do 20 časova, a ulaz je slobodan.

Foto:promo

Cilj manifestacije ostaje isti – promocija malih poljoprivrednih proizvođača hrane i pića, kao i način da pronađu svoje mesto na tržištu.

Veliki broj Beograđana, ali i turista iz različitih zemalja moći će da degustira i kupi brojne proizvode po specijalnim cenama koje su za njih pripremili mali proizvođači iz cele Srbije.

Foto:promo

Ljubitelji domaće kuhinje moći će na prolećnoj manifestaciji DDK da pazare mesne proizvode, med i proizvode na bazi meda, sireve, testenine, soseve, namaze, kolače, medenjake, sokove, kao i razne vrste vina i mnoge druge namirnice koje su neophodne za jedno domaćinstvo.

Foto:promo

Organizatori pripremaju i bogat propratni sadržaj. Oba dana manifestacije od 16 do 18 časova biće održane kreativne radionice. I ovaj put mališani će biti u prilici da pokažu svoju kreativnost, tako što će šarati krofnice i medenjake, a zatim se istim i zasladiti. Radionicu će održati Sanja Despotović, kreatorka brenda „Aurora cake“.

Foto:promo

Oni malo stariji, ali i i deca moći će da nauče kako se izrađuje domaća ručno rađena testenina. Od testa u boji posetioci će praviti šarene ili jednobojne testenine uz asistetniciju Jelene Đurđević, koja se bavi proizvodnjom sušenih i svežih testenina i sira „Rikotanović“.

Za najmlađe još jedno iznenađenje. U subotu, 14. marta od 18 do 19 časova klince će zabavljati mađioničar Nikola Stanimirović.

Ako ste propustili