Dan porodice u porodičnoj šetnji i druženju

Nastavljajući tradiciju obeležavanja važnih datuma u svakodnevnom životu sugrađana, 15.maj- Međunarodni dan porodice, Volonterski servis Zvezdare obeležiće u petak 14. maja na taj način što je obezbedio šetnju Vračarskim platoom, saopštili su iz opštine Zvezdara.

Šetnja počinje u 11,30h kod spomenika Karađorđu, nastavlja se u Karađorđevom parku, platou ispred Narodne biblioteke i uslakom u Hram Svetog Save o gde se završava oko 13,00h. Zbog epidemioloških razloga, šetnja će biti obezbeđena za grupu do 20 sugrađana koje će kroz istoriju ovog dela Beograda voditi Jasmina Popović Ćirić, licencirani turistički vodi; i volonterka Servisa.

Opština Zvezdara poziva sve zainteresovane sugrađane, posebno stariju i mlađu populaciju da zajedno krenu u ovu porodičnu šetnju i druženje uz poruku svim generacijama da neguju vrednosti koje porodica sobom nosi kao i zajedničke porodične trenutke za koje treba uvek da pronađu vremena..

Građani mogu da se prijave na broj telefona kancelarije Volonterskog servisa Zvezdare do četvrtka 13.maja, u vremenu od 10,00 do 14,00 časova. Ukoliko bude interesovanja, Servis će organizovati dve grupe za turističku šetnju, tako da bi druga grupa krenula u šetnju u 13,15h takođe ispred spomenika Karađorđu.

Ako ste propustili