BitefArtCafe slavi svoj 22. rodjendan uz PARNI VALjAK

Jedan od najcenjenijih beogradskih klubova sa tradicijom najbolje žive muzike, BitefArtCafe, proslaviće svoj 22. rođendan uz bogat muzički program. Proslava će se odvijati u dve etape, simbolično, uz dva koncertna dana i dva dana posvećena noćnom provodu, uz najbolje kaver bendove.

Svoju vernu publiku, BitefArtCafe će obradovati ekskluzivnim povratkom kultnog benda PARNI VALJAK. Po prvi put Beograđani će imati priliku da dožive energiju mladog pevača Igora Drvenkara, doslednog naslednika legendarnog Akija Rahimovskog.

U drugoj etapi ovog rođendanskog vikenda, publika će uživati u nastupima bendova Girls, Boys and toys i Lezz Go, a posetioce očekuju četiri dana puna muzike i emocija.

Parni Valjak, nakon četiri godine, stiže u glavni grad Srbije gde će održati dva koncerta, 8. i 9. novembra, a BitefArtCafe biće domaćin jednom od najvećih bendova sa ovih prostora.

Članovi benda Parni Valjak povodom povratka u Beograd:

“S obzirom na odluku da izvrtimo klupske pozornice, stižemo i u Beograd!! Jednako smo uzbuđeni kao da je u pitanju Arena, ako ne i više od toga. Vidimo se u BitefArtCafe-u!” poručuju članovi benda i ističu kako s nestrpljenjem iščekuju nastup pred publikom u Beogradu, gde su uvek bili dočekani na najlepši način. “Bez svirke gubimo svoj smisao” ističu, a svoju energiju i srž delovanja nastavljaju da dele upravo sa mesta gde se najugodnije osećaju – na bini.

Beogradska publika uživaće uz odabran kocertni repertoar koji čine evergreen hitovi “Stranica dnevnika”, “Jesen u meni”, “Dođi”, “Ugasi me”, i “Zastave”, ali i novi autorski singlovi “Moja glava, moja pravila” i “Bogati će pobjeći na Mars”.

U petak i subotu, 10. i 11. novembra nastupiće najtraženiji kaver bendovi, Girls, Boys & Toys i Lezz Go, čiji se repertoar proteže od legendarnih do onih najnovijih pop, rock, house, r’n’b i disco dance hitova.

Predstavnici kluba vas pozivaju na četvorodnevnu proslavu jer se i ove sezone, u BitefArtCafe klubu, MUZIKA SLUŠA UŽIVO. Ulaznice za koncert Parnog valjka dostupne su na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a, kao i online putem linka https://tickets.rs/tour/parni_valjak_1095

Foto: Ilustracija / pixabay

Ako ste propustili