Biciklijada u nedelju, 30. maja

Asocijacija „Sport za sve” Beograda, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda, u nedelju, 30. maja, organizuje uz podršku Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije manifestaciju „Biciklijada”.

Vožnja na biciklističkoj stazi od SPC „Milan Gale Muškatirović” do Kupatila „Beograd” na Adi Ciganliji od 11 do 13 časova u cilju promocije rekreativne vožnje bicikala.

Uz poštovanje svih epidemioloških mera, učesnici će u manjim grupama startovati sa SRC „Milan Gale Muškatirović” od 11 časova.

Na startu će svaki učesnik dobiti broj, koji će učestvovati u nagradnoj igri („Kapriolo” bicikli, vaučeri za korišćenje programa Gradskog centra za fizičku kulturu, rekviziti za sport). Cilj će biti kod Kupatila „Beograd”, gde ove godine zbog epidemioloških mera neće biti zabavnog programa i okupljanja. Agencija za bezbednost saobraćaja će na cilju podeliti jedan broj promo-materijala (retroreflektujući prsluci i narukvice, svetla, zvonca i slično), a očekuje se učešće oko 400 biciklista.

Izvor: Beogradske vesti/beograd.rs

Ako ste propustili