BESPLATNI TRENINZI U DECEMBRU NA OPŠTINI RAKOVICA

Gradska opština Rakovica i Sportski centar „Lukić“ nastavljaju sa besplatnim treninzima u novembru. Organizovani su besplatni trenizi rekreativnog boksa i kik-boksa, kao i taeboa.

BESPLATNI REKREATIVNI BOKS I KIK-BOKS – Besplatni treninzi biće organizovani do kraja decembra 2023, a pravo prijave imaju građani stariji od 18 godina sa prebivalištem na teritoriji Gradske opštine Rakovica i koji imaju urađen sportski lekarski pregled ne stariji od 6 meseci.

Termini održavanja treninga: utorkom i četvrtkom od 20 časova i petkom od 21 čas u sali Sportskog centra ,,Lukić“ u ulici Vidikovački venac 82a.

Prijave za navedene sadržaje traju do 29. novembra ili do popune mesta. Sve prijave slati na mejl adresu [email protected]

U prijavi obavezno navesti ime i prezime, godinu rođenja, za koji mesec se prijavljuje, kontakt telefon kao i aktivnost za koju se polaznik prijavljuje. Broj mesta je ograničen.

BESPLATNI TAE-BO – Besplatni treninzi biće organizovani do kraja decembra 2023, a pravo prijave imaju građani sa prebivalištem na teritoriji Gradske opštine Rakovica, stariji od 18 godina i koji imaju urađen sportski lekarski pregled ne stariji od 6 meseci.

Termini održavanja treninga: utorkom i četvrtkom od 19 časova i petkom od 18 časova, u sali Sportskog centra ,,Lukić“ u ulici Vidikovački venac 82a.

Prijave za navedene sadržaje traju do 29. novembra ili do popune mesta. Sve prijave slati na mejl adresu [email protected]

U prijavi obavezno navesti ime i prezime, godinu rođenja, za koji mesec se prijavljuje i kontakt telefon kao i aktivnost za koju se polaznik prijavljuje. Broj mesta je ograničen.

Izvor:opština Rakovica

Ako ste propustili