Besplatni sportski sadržaji za sve uzraste

Gradska opština Rakovica i Sportski centar „Lukić“ nastavljaju sa besplatnim sportskim sadržajima za sve uzraste.
Za mališane Rakovice organizovana je besplatna školica sporta, dok su za starije sugrađane organizovani besplatni treninzi rekreativnog boksa i kik-boksa i besplatni treninzi tae bo-a.

Prijave za navedene sadržaje traju do 16. maja ili do popune mesta. Sve prijave slati na mejl adresu [email protected].

U prijavi obavezno navesti ime i prezime, godinu rođenja, adresu, kontakt telefon i aktivnost za koju se polaznik prijavljuje.

Besplatni sportski sadržaji biće organizovani u periodu od 18 maja do 15. juna 2021. godine u sali Sportskog centra Lukić, u ulici Vidikovački venac 82a.
Broj mesta je ograničen.

BESPLATNA ŠKOLICA SPORTA
Besplatna školica sporta za mališane biće organizovana od 18. maja do 15. juna, a pravo prijave imaju deca sa prebivalištem na teritoriji Gradske opštine Rakovica i koja imaju urađen sportski lekarski pregled ne stariji od 6 meseci. Školica sporta namenjena je deci uzrasta od 3 do 7 godina. Treninzi se održavaju utorkom i četvrtkom od 18 časova, u sali sportskog centra.

BESPLATNI REKREATIVNI BOKS I KIK-BOKS
Besplatni treninzi biće organizovani od 18. maja do 15. juna , a pravo prijave imaju građani sa prebivalištem na teritoriji Gradske opštine Rakovica i koji imaju urađen sportski lekarski pregled ne stariji od 6 meseci.
Termini održavanja treninga: utorkom i četvrtkom od 20 časova i subotom od 14 časova, u sali Sportskog centra Lukić.

BESPLATNI TAE-BO
Besplatni treninzi biće organizovani od 18. maja do 15. juna , a pravo prijave imaju građani sa prebivalištem na teritoriji Gradske opštine Rakovica, stariji od 12 godina i koji imaju urađen sportski lekarski pregled ne stariji od 6 meseci.
Termini održavanja treninga: utorkom i četvrtkom od 19 časova i subotom po dogovoru, u sali u ulici Vidikovački venac 82a.

Foto:Ilustracija/pixabay

Ako ste propustili