BESPLATNI SADRŽAJI ZA GRAĐANE RAKOVICE

Gradska opština Rakovica, Sportski centar Rakovica i Centar za kulturu i obrazovanje Rakovica, zajedno sa sportskim klubovima i udruženjima tradicionalno organizuju besplatne programe za decu i odrasle.

Tokom septembra i oktobra za decu su organizovane besplatne škole fudbala, košarke, rukometa i sporta. Za starije od 18 godina organizovana je besplatna škola boksa. Za penzionere pokrenuta je besplatna škola engleskog jezika. Osim toga organizovane su besplatne likovne i druge umetničke radionice.

Zainteresovani se mogu prijaviti na imejl adresu [email protected]. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, adresu, godinu rođenja i kontakt telefon. Ako se prijavljuju deca, osim imena i adrese roditelja, kao i kontakt telefona, neophodno je navesti ime, prezime i godinu rođenja deteta.

Upis za besplatne sadržaje traje do popune mesta. Zainteresovani sugrađani sve informacije mogu dobiti na telefon 011/7850154, saopštili su iz opštine Rakovica.

BESPLATNA ŠKOLA FUDBALA – Organizuje se u saradnji sa Fudbalskim klubom „Rakovica“. Besplatna škola fudbala namenjena je deci osnovnih škola.
BESPLATNA ŠKOLA KOŠARKE – Organizuje se u saradnji sa Košarkaškim klubom „Ras“. Besplatna škola košarke namenjena je deci osnovnih škola, a treninzi se organizuju u hali Sportskog centra Rakovica (ul. Majora Dobrosava Tešića 9).
BESPLATNA ŠKOLA RUKOMETA – Organizuje se u saradnji sa Rukometnim klubom „Rakovica. Škola rukometa namenjena je deci osnovnih škola, a treninzi se održavaju u hali Sportskog centra Rakovica (ul. Majora Dobrosava Tešića 9) i Osnovnoj školi „Ivo Andrić“ (ul. Ivana Mičurina 38).
BESPLATNA ŠKOLA SPORTA – Organizuje se u saradnji sa Dečjim sportskim klubom „Panta Rei“. Škola sporta namenjena je deci osnovnih škola, a treninzi se održavaju na terenima Sportskog centra Košutnjak.
BESPLATNA ŠKOLA PLIVANjA – Organizovana je u saradnji sa Plivačkim klubom „Nun“. Škola plivanja namenjena je za učenike osnovnih škola. Treninzi se održavaju u bazenu Osnovne škole „Nikola Tesla“ (ul. Dr Mihaila Petrovića 6).
BESPLATNA ŠKOLA BOKSA – Organizovana je u saradnji sa Bokserskim klubom „Svetomir Belić-Belka“. Škola boksa namenjena je osobama starijim od 18 godina, a treninzi se organizuju u Sportskom centru Rakovica (ul. Majora Dobrosava Tešića 9).
BESPLATNA ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA ZA STARIJE – Škola engleskog jezika namenjena je penzionerima, a časovi će se održavati u prostorijama Centra za kulturu i obrazovanje Rakovica (ul. Miška Kranjca 7).
BESPLATNE UMETNIČKE RADIONICE – Namenjene su pre svega damama i svim zainteresovanim građanima. Radionice su organizovane u prostorijama Centra za kulturu i obrazovanje Rakovica (ul. Miška Kranjca 7).

Izvor: Opština Rakovica

Ako ste propustili