BESPLATNI KURSEVI ZA PENZIONERE SA SAVSKOG VENCA

Gradska opština Savski venac omogućila je sticanje novih znanja i veština za seniore sa Savskog venca, sa ciljem da im pomogne da postanu samouvereni, kompetentni i sigurni korisnici računara, mobilnih telefona, interneta uopšte i što bolji poznavaoci stranih jezika.

Tim povodom pozivamo najstarije sugrađane da se prijave na neke od sledećih besplatnih kurseva u organizaciji opštine Savski venac:

  • Besplatan kurs korišćenja računara
  • Besplatan kurs korišćenja mobilnog telefona
  • Besplatan kurs engleskog jezika

Kroz ove kurseve penzioneri će imati priliku da nauče osnove engleskog jezika, kako da pravilno pristupaju informacijama na internetu, kreiraju i koriste naloge na društvenim mrežama i aplikacijama za komunikaciju kako bi ostali povezani sa članovima porodice i prijateljima, kao i da pravilno podese mobilni telefon ili računar, da istraže nove hobije i kvalitetno ispune slobodno vreme.

Sadržaj kurseva i način predavanja biće prilagođeni potrebama starijih sugrađana koji će u prijatnoj atmosferi ovladati potrebnim digitalnim veštinama ili osnovama engleskog jezika.

Na ovaj način našim penzionerima olakšaćemo obavljanje uobičajenih aktivnosti, a sve to uz sigurno i odgovorno korišćenje interneta, odnosno računara i mobilnih telefona.

Penzioneri imaju pravo da izaberu više od jednom kursa u ponudi.

Prijave se vrše svakog radnog dana od 8.00 do 15.00 časova na broj telefona 011/2061-761 ili putem linka PRIJAVA .

Rok za prijavu je do 12.05.2023.

Izvor: opština Savski venac

Foto:ilustracija/pixabay

Ako ste propustili