Besplatna pripremna nastava za polaganje male mature za čukaričke osmake

Kancelarija za mlade opštine Čukarica i ove godine organizuje besplatnu pripremnu nastavu za polaganje male mature.

Časovi srpskog jezika i matematike odvijaće se svake subote i nedelje, počev od 12. marta do 12. juna 2022. godine.

Nastava će se održavati u pet čukaričkih osnovnih škola: u OŠ „Filip Kljajić – Fića“ na Banovom Brdu, OŠ “Đorđe Krstić“ i OŠ „Ljuba Nenadović“ u Žarkovu, OŠ „Stefan Dečanski“ u Železniku i OŠ“ Vuk Karadžić“ u Sremčici.

Pozivamo sve zainteresovane roditelje da prijave svoju decu putem e-mail adrese: [email protected]. Prijava traje od 24. februara do 9. marta. U prijavi je potrebno navesti sledeće podatke:

-ime i prezime deteta,

-ime i prezime roditelja,

-osnovna škola koju dete pohađa i

-broj telefona roditelja.

Nastava će se održavati u sledećim terminima:

I grupa 08:30- 10:00 časova

II grupa 10:00- 11:30 časova

III grupa 12:00- 13:30 časova

IV grupa 13:30- 15:00 časova

Nastavu srpskog jezika i matematike vodiće sertifikovani profesori sa iskustvom u radu sa decom, koji će se fokusirati na one oblasti koje učenicima zadaju najviše poteškoća i pomoći će im da ih lakše i brže savladaju.

Predviđeno je da se nastava održava subotom i nedeljom u pet čukaričkih osnovnih škola, u skladu sa postojećim epidemiološkim merama. Ukoliko dođe do promene i prelaženja na drugi oblik nastave u školama, priprema će se nastaviti preko onlajn platforme Microsoft teams.

Napomena: Ukoliko dete ima vikendom neke druge aktivnosti i obaveze, obavezno naglasiti prilikom prijave, jer naknadne promene termina neće biti moguće.

Izvor: Opština Čukarica

Ako ste propustili