BEOGRAD: Preporuka bez automobila danas

E,pa poštovani sugrađani za danas vam preporučujem da nekrećete automobilima jer će zbog najavljenog dolaska predsednika Turske Redžepa Erdogana verovatno doći do zastoja u saobraćaju i pored već zatvorenih delova gde se obavljaju radovi u Beogradu.

Maršuta Turskog predsednika nije poznata što je sa razumevanjem sasvim normalno ali to znači i da zbog velikog broja nepoznanica nije preporučljivo da krećete automobilima jer neznate gde možete naići na zastoj.

Ono što možemo eventualno da predpostavimo,ali ne i sa sigurnošću, je da deo Novog Beograda i deo Zemuna u nekim delovima će bii zatvoren jer će predsednik Erdogan posetiti Palatu Srbije što znači bulevar Mihajla Pupin.

Može se očekivati i poseta Predsedništvu Srbije na Andrićevom vencu što je širok spektar okolnih ulica kao što su Krunska,Kralja Milana,Trg Nikole Pašića… Mostovi pa imaju samo dve opcije i to Brankov most ili Gazela.

Mediji prenose da će Erdogan posetiti Kalemegdan i biti na večeri kod predsednika Aleksandra Vučića pa nam tako padaju na pamet sledeće ulice:

deo Knez Mihailove,jedan deo Kalemegdana,Pariska,Uzun Mirkova,Užička ,Tolstojeva,Bulevar vojvode Putnika,Topčiderski venac….

Sve u svemu možda će nas danas očekivati prava avantura da dođemo do posla a i da se vratimo. Možda ćemo uhvatiti „zeleni talas“ pa nećemo ni primetiti. Možda …. ali je sigurnije da budemo pripremljeni i možda da ponesemo koju knjigu ukolko nas uhvati ipak „crveni talas“ u autobusu.

Foto:Ilustracija/Brankov most/Beogradske vesti

Ako ste propustili