Bend Keni nije mrtav objavio novi singl „Telo“

Grupa Keni nije mrtav objavio je treći singl sa albuma koji uskoro izlazi za izdavačku kuću Mascom. U pitanju je zavodljiva gitarska numera pod nazivom „Telo“.

Keni nije mrtav je u toku ove godine bio veoma koncertno aktivan, svirao na velikom broju festivala, ali svoj fokus su postavili i na pisanje novih pesama. Bazična pank estetika sada je obogaćena svedenim uticajima novih muzičkih trendova. To je u mnogome osvežilo bend, ne samo što se tiče zvuka već i pristupa scenskom nastupu, što konstantno kulminira na svakom koncertu Kenija.

„Ova pesma predstavlja deo naših aktivnosti u sklopu priprema za drugi studijski album. „Telo“ je uvertira u ono šta smo našim fanovima spremili za naredni period. Jako smo srećni i volimo ovu pesmu – volimo svaki detalj rada na njoj!“, izjavili su članovi benda.

Spot za novu pesmu režirao je Arsenije Slavić, a u spotu se pojavljuje glumica Marija Liješević.

Keni nije mrtav će u narednom periodu nastaviti sa nastupima. Očekuju ih koncerti u Splitu (25.11), prvi nastup u Severnoj Makedoniji na „Pin“ konferenciji na kojoj nastupaju kao nosioci programa koji realizuje projekat „Serbia Creates Music“ (30.11). Bend će nastupiti u Hrvatskoj (Koprivnica i Rijeka 8. i 9.12), u Sarajevu i Mostaru (15. i 16.12), kao i u Kraljevu sa bendom Eyesburn pred sam kraj godine.

Singl „Telo“ grupe Keni nije mrtav je od 17. novembra dostupan na svim striming servisima.

Foto: iLustracija / pixabay

Ako ste propustili