Audicija za nove polaznike Škole glume i govora u „Dadovu”

Omladinsko pozorište „Dadov”, kao i svake godine u januaru, otvara vrata za prijem novih članova u svoju Školu glume i govora. Audicije će se održati 28. i 29. januara 2023. godine, od 11 do 16 časova, u rekonstruisanoj i adaptiranoj zgradi pozorišta u Ulici Desanke Maksimović 6a.

Audicija je besplatna, a prijem novih članova važi za uzrast od sedam do 19 godina. Svim zainteresovanim devojčicama i dečacima Škola glume i govora pruža priliku da razvijaju svoje talente i nauče osnove za bavljenje glumačkom profesijom, ali i drugim pozorišnim i scenskim profesijama.

Za audiciju je potrebno pripremiti recitaciju, monolog i imitaciju. Više informacija o audiciji može se naći na sajtu www.dadov.rs – Škola glume i govora, pozivom na broj telefona 011/3234-886, kao i na društvenim mrežama.

Prijava za audiciju vrši se putem veb-adrese www.dadov.rs, klikom na polje „prijavi se” u baneru za audiciju. U prijavi, nakon što se izabere željeni datum (28. ili 29. januar) i tačno vreme audicije, obavezno je navesti godinu rođenja kandidata, imejl adresu i kontakt telefon (mobilni).

Foto:Ilustracija / pixabay

Ako ste propustili