Akustične vibracije i visokonaponski spektakl VAN GOGH benda na sceni BitefArtCafe kluba

BitefArtCafe sa ponosom najavljuje dva intimna koncerta grupe VAN GOGH koji će se održati 26. i 27. aprila.

Rođen u najboljim vremenima – osamdesetih u Jugoslaviji – a odrastao i sazreo u najtežim – devedesetih u Srbiji – Van Gogh danas ponosno nosi titulu poslednjeg velikog benda stvorenog na ovim prostorima.

Numerama iz različitih perioda višedecenijske muzičke karijere bend će se publici predstaviti u potpuno novom svetlu.

Pripremite se za intimne koncerte koji će se održati u dva posebna dela, pružajući vam dva jedinstvena doživljaja ovog velikog rok benda koji nema potrebe posebno predstavljati. Na instrumentima britki momci, energijom i muzičkim umećem zrelih umetnika dečačkog srca, odeveni stilom svetskih izvođača, publiku vode na rokenrol putovanje dugo 37 godina!

Prvi deo koncerta: AKUSTIČNI VAN GOGH! Drugi deo koncerta – eruptivne vribacije i visokonaponski spektakl!

Od „Tragova prošlosti“ 1986. godine do albuma „More bez obala“ 2019. izdali su 11 studijskih albuma, 4 live albuma, 3 kompilacije, 3 video izdanja, osvojili su dva puta nagradu za najboljeg izvođača na MTV Adria, nagradu za najbolju grupu i najbolji koncert 2010. godine, nagradu za najbolji album 2019. najbolju rok numeru 2020. kao i najbolji koncert 2022. godine.

Budite deo ove muzičke priče koja će se dugo prepričavati. Vidimo se na koncertima Van Gogha!

To je grupa koja je napunila sve najvažnije domaće koncertne dvorane, grupa čije je albume kritika svrstavala među najbolje u istoriji ovdašnje diskografije i grupa koja na komplimente redovno nailazi i van granica svoje zemlje: u Engleskoj, Americi, Nemačkoj, Italiji i na raznim drugim stranama sveta. U karijeri dugoj tri decenije – što predstavlja podvig bilo gde na planeti – Van Gogh je sve vreme pokazivao izuzetno poštovanje prema svojoj publici; ona mu je uzvraćala velikom ljubavlju i nepokolebljivom lojalnošću. Ivan Ivačković.

Foto: Ilustracija / pixabay

Ako ste propustili