42. MEĐUNARODNI SAJAM NAUTIKE, LOVA I RIBOLOVA

42. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova održaće se na Beogradskom sajmu od 7. aprila do 11. aprila. Sajam nautike, lova i ribolova je specijalizovana manifestacija za plovila svih vrsta, opremu za lov i ribolov, sportove na vodi i ronjenje, nautičku, kamp i outdoor opremu.

Među eksponatima Sajma nautike nalaze se ekskluzivne jahte, gliseri, jedrilice, čamci, brodski i vanbrodski motori, nautička i ostala oprema za sportove na vodi, kojima mogu da pozavide i ozbiljne morske mondenske marine i turističke destinacije. Uz tradicionalnu berzu polovnih plovila, zaljubljenicima u vodu svake godine se predstavljaju poznate regate, splavarenja i ostali vodni potencijali Srbije, dok su ekologija i bezbednost na vodi postale neizostavne teme.

Poseban akcent se stavlja na segment lova i ribolova, koji svake godine zauzima sve značajniju poziciju, gde se mogu videti veliki ali i mali distributeri i proizvođači opreme za ova dva hobija ili sporta, kako za koga.

Sajam nautike, lova i ribolova uvek ima i bogat prateći sadržaj – stručna predavanja i izložbe, u kojima učestvuju poznati umetnici, muzeji i institucije.

Izvor: Beogradske vesti/Beogradski sajam

Foto:ilustracija/pixabay

Ako ste propustili