1. ZEMUNSKI POLUMARATON

Sportsko udruženje Taurunum Runners, uz podršku Turističke organizacije Beograda i gradske opštine Zemun, 4. septembra 2022. organizuje 1. Zemunski polumaraton.

Pored glavne trke na 21.1 km, u program su uvrštene još dve takmičarske discipline, seniorska trka „Zemunska sedmica“ na 7 km i „Trka budućih šampiona“, koja će biti organizovana, u zavisnosti od uzrasta dece odnosno razreda Osnovnih škola, na deonice od 200, 400 i 800 metara, a koja će ujedno imati i humanitarni karakter jer će biti organizovano prikupljanje novčanih sredstava i garderobe za obolele mališane, kao i za najugroženije sugrađane.

Ruta svih trkačkih disciplina ići će duž Zemunskog keja.

Start „Trke budućih šampiona“ je 4. septembra 2022. godine u 09:00, dok će trke „1. Zemunski polumaraton“, kao i „1. Zemunska sedmica“ startovati u 10:00. Startno-ciljna zona i kapija će biti ispred restorana „Venecija“ na Zemunskom keju.

Zainteresovani trkači imaju još malo vremena, pa se tako mogu prijaviti još 2. i 3. septembra u Sport Vision prodavnici u šoping centru Delta city, ili na dan trke 4. septembra u startno-ciljnoj zoni.

Za sve dodatne informacije, posetite sajt Zemunskog polumaratona – www.zemunskipolumaraton.com

Foto:Ilustracija/pixabay

Ako ste propustili