Uhapšena jedna osoba zbog iznude

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su pripadnici policije u Beogradu uhapsili S. L. (1979) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo iznude na štetu tridesetogodišnjeg Beograđanina.

Sumnja se da je S. L. od 26. decembra prošle godine do trenutka hapšenja, u više navrata od oštećenog, kao naknadu zbog njegovog lošeg ponašanja prema pojedinim devojkama, zahtevao isplatu novca u različitim iznosima.

Na taj način je, na više lokacija u Beogradu, od oštećenog, uz ozbiljne pretnje njemu i njegovoj porodici, zajedno sa dve devojke starosti 39 i 31 godinu, protivpravno prisvojio 225.000 dinara i 2.000 evra.

Početkom januara osumnjičeni je od oštećenog zahtevao da mu preda dodatnih 3.000 evra, a uhapšen je prilikom primopredaje novca u jednom restoranu na Novom Beogradu.

S. L. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden dežurnom tužiocu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, navodi se u saopštenju.

Next Post

Nadoknada propuštenih nastavnih dana i časova

Чет јан 19 , 2017
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Vlade Republike Srbije zatražilo je danas od svih osnovnih i srednjih škola da u što kraćem roku donesu odluku o nadoknadi nastavnih dana i časova koji nisu realizovani.   U saopštenju ovog ministarstva navodi se da se to odnosi na nastavne dane i časove […]