Uhapšen osumnjičeni za tešku krađu i falsifikovanje isprave

Uhapšen osumnjičeni za tešku krađu i falsifikovanje ispravePripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su T. Đ. (42) sa područja opštine Ub i odredili mu meru zadržavanja u trajanju do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa, nedozvoljeno držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i falsifikovanje isprave.

Postoje osnovi sumnje da je T. Đ, u noći između 5. i 6. januara 2017. godine, na teritoriji Aranđelovca obio porodičnu kuću, iz koje je oduzeo dve lovačke puške.

Prilikom hapšenja policija je kod njega pronašla putničko vozilo marke ”bmv” koje je, kako se sumnja, koristio prilikom izvršenja krivičnog dela, a na kome su se nalazile nepripadajuće registarske oznake. Policija je vozilo oduzela.

T. Đ. će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Aranđelovcu,saopštavaju iz MUP-a.

Next Post

Preventivni ginekološki pregledi u Zemunu

Уто феб 28 , 2017
Dоm zdravlja ”Zеmun” tоkоm marta 2017. gоdinе radi prеvеntivnе ginеkоlоškе prеglеdе u cilju prеvеnciје raka grlića matеricе. Аkciјa је namеnjеna radnо aktivnој pоpulaciјi žеna оd 25 dо 64 gоdinе. Prеglеdi sе mоgu оbaviti vikеndоm u: Zdravstvеnој stanici ”Bataјnica” (4. i 5. mart оd 8 dо 17 časоva), Zdravstvеnој stanici Ul. […]