U blizini Hemijske škole na Banovom brdu naneo povrede nožem petnaestogodišnjaku

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu za nepunih par sati uhapsili su A. M. (1996), osumnjičenog da je nožem naneo povrede učeniku Hemijsko – prehrambene tehnološke škole na Banovom brdu.

A. M. se sumnjiči da je juče u popodnevnim satima u neposrednoj blizini škole nožem napao i povredio petnaestogodišnjeg učenika. Tom prilikom lakše je povređena i sedamnaestogodišnja drugarica napadnutog učenika koja je pokušala da ih razdvoji.

Po nalogu nadležnog tužioca A. M. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje,saopštavaju iz MUP-a.

Foto:Ilustracija

Next Post

Uhapšeni zbog prinude i krađa u Beogradu

Сре јан 31 , 2018
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih pоslоva u Beоgradu uhapsili su Z.J. (1964), D.J. (1989), S.B. (1977), D.R. (1987) i S.B. (1986), zbоg pоstоjanja оsnоva sumnje da su izvršili krivičnо delо prinuda nad B.P. (1983) iz Beоgrada. Sumnja se da su petоrica оsumnjičenih dоšli autоmоbilоm dо stana u kоme B.P. živi sa pоrоdicоm, […]