Tramp preti da će zaustaviti plaćanje milijardi Palestini

SAD mogu zaustaviti pomoć Palestincima koji „više ne žele da razgovaraju o miru“, rekao je predsednik Trump.

Na svom twitter profilu gospodin Tramp je rekao da Sjedinjene Države nisu dobijale priznanje ili poštovanje u zamenu za pomoć.

„Ne samo da Pakistanu plaćamo milijarde dolara, već i mnogim drugim zemljama, i druima. Kao primer, mi plaćamo Palestince godišnje od hiljade miliona dolara godišnje i ne dobijamo nikakvu zahvalnost ili poštovanje. Oni čak i ne žele da pregovaraju o dugomročnom mirovnom sporazumu sa Izraelom. Zauzeli smo Jerusalim, najteži deo pregovora, ali je Izrael zbog toga morao platiti više. Ali sa Palestincima koji više ne žele da razgovaraju o miru, zašto bi trebalo da napravimo bilo koju od ovih masovnih budućih isplata za njih?“, rekao je Tramp.

Next Post

Prva poznata Srpkinja koja se fotografisala obnažena i to u inat Branislavu Nušiću

Сре јан 3 , 2018
Velika srpska glumica koja prva poznata Srpkinja koja se fotografisala obnažena,prva žena koja je igrala ulogu Hamleta na ovim prostorima a umrla je zaboravljena, u bedi, u staračkom domu. Оlga Ilić-Hristilić (Sоlun, 5. februar 1880. — Beоgrad, 17. januar 1945) je rođena u Solunu kao vanbračna ćerka Francuza Gastona Santa i majke Marije […]