Sednica Vlade Srbije sutra u Prokuplju

Sednica Vlade Republike Srbije, koja će biti posvećena razvoju Topličkog okruga, biće održana sutra u Prokuplju, a premijerka Ana Brnabić će, nakon sednice, predvoditi centralnu državnu ceremoniju povodom obeležavanja stogodišnjice oslobođenja tog grada i otkriti spomenik Gvozdenom puku.

Sednici Vlade će prisustvovati i načelnik Topličkog okruga Milan Aranđelović, gradonačelnik Prokuplja Aleksandar Simonović i predsednik Skupštine opštine Prokuplje Dejan Lazić.

Nakon sednice Vlade, u zgradi Opštine Prokuplje, medijima će se obratiti premijerka Ana Brnabić i gradonačelnik Prokuplja Aleksandar Simonović.

Brnabić će u 12 časova predvoditi centralnu državnu ceremoniju povodom obeležavanja stogodišnjice oslobođenja Prokuplja u Spomen-parku Prokuplje, tokom koje će otkriti spomenik Gvozdenom puku.

Izvor: Vlada Srbije

Fotoarhiva/Beogradske vesti

Next Post

Uhapšene dve osobe zbog trgovine drogom u Užicu

Чет окт 11 , 2018
Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su pripadnici policije u Užicu otkrili laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima i uhapsili D. P. (37) i V. P. (39) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet […]