Promenjen broj centrale MUP-a

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da će od 5. decembra početi sa primenom telekomunikacionih sistema zasnovanih na IP protokolu, čime se menja dosadašnji telefonski broj centrale resornog ministarstva.
U saopštenju se navodi da je novi broj na koji građani mogu da se obrate Ministarstvu 011/274-0000.

Po pozivanju ovog broja, umesto dosadašnjih operatera, posredstvom govornog automata nove telefonske centrale, građanima će biti omogućeno da biranjem jedne od ponuđenih opcija direktno uspostave vezu sa najčešće traženom organizacionom jedinicom MUP-a.

Takođe, postojaće i opcija koja omogućava razgovor sa operaterima, koji će biti angažovani radnim danima od 07 do 20 časova, a subotom od 07 do 14 časova.

Tokom prvih šest meseci od uvođenja novog sistema, građani koji pozovu dosadašnji broj 011/306-2000 dobijaće obaveštenje o promeni broja.

Za realizaciju ovog projekta Sektora za analitiku, telekomunikacione i informacione tehnologije, koji je sproveden u saradnji sa „Telekomom Srbija“, nisu bila potrebna dodatna ulaganja, s obzirom na to da sva neophodna oprema već postoji, dodaje se u saopštenju.

Ako ste propustili