Počelo drugo polufinale pesme Evrovizije

Alex

Počelo je drugo polufinale pesme Evrovizije a danas će pod rednim brojem tri nastpati srpski predstavnici Sanja Ilić i Balkanika koji će se predstaviti sa pesmom „Naša deca“.

Norvežanin Aleksandar Ribak će otpevati 1.500 kompoziciju u istoriji „Evrosonga“ koja je jedna od favorita za pobedu prema svetskim kladioncama i trenutno se kotira na drugom mestu. Srbija je na 30.mestu ali videćemo nakon večerašnjeg glasanja.

Pored Srbije nastupaće Norveška,Rumunija,San Marino, Danska, Rusija, Moldavija, Holandija, Australija, Gruzija, Poljska, Malta, Mađarska, Letonija, Švedska, Crna Gora, Slovenija i Ukrajina.

Iz Srbije se nemože glasati za „Sanju Ilića i Balkaniku“, ali mogu svi koji žive u inostranstvu!

Subjetivna ocena je da su Sanja Ilić i Balkanika bili fantastični u svakom pogledu od kostima,scenografije,režije a o muzičkim kvalitetima već se zna.

Next Post

Beogradske vesti za dan u Beogradu 10.05.

GRADSKI SAOBRAĆAJ: Ukidaju se trоlejbuske linije 19, 21, 22 i 29 GRADSKE VESTI: Štrajk taksista u centru grada počeo u 6h a završio se oko 16h Na Banjici otvoren novi park Kod fontane na Slaviji će se puštati Sanja Ilić i Balkanika numera „Nova deca“ Humanitarna akcija prikupljanja pomagala za […]