Počela sa prikazivanjem serija „The Defenders“ ( Video)

Netflix je počeo sa prikazivanjem nove serije „The Defenders“ u kojima su spojeni neki od popularnih likova Marvela – Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage i Iron Fist.

Ono što se može reći nakon odgledane prve epizode je da je dosta bolja od nekih serija koje su ponuđene ranije sa nekim od sadašnjih likova u seriji poput „Iron fist“ koji je u početku obećavao ali ….

Oni koji prate serije sa pomenutim likovima ipak da se nenadaju da je bolji od serije „Jessica Jones“ koja je ponudila najviše do sada. Pečat seriji „The Defenders“ daje svakako pojava fenomenalne Sigourney Weaver koja igra negativca.

Sve što bismo rekli o njenoj glumi i doprinos koji je dala seriji samo bi umanjilo sav značaj.

Za sada svi glavni pozitivni likovi,barem u prvoj seriji, nisu dali ništa što bi zavredelo posebnu pažnju a pogotovo kada je u pitanju Marvel koji je sinonim za dobre junake. Možda da ipak negrešimo Krysten Ritter je u skladu sa scenarijom dala već svoj očekivan lik Jessica Jones.

Ipak,možda glavni negativni lik Sigourney Weaver podstakne lavinu gledanosti koju Netflix i očekuje.

Foto:Instagram/The Defenders

Next Post

Ukradene životnje iz zološkog vrta u Venecueli pojedene

Нед авг 20 , 2017
Venecuela koja je u velikoj krizi nedostatka hrane suočeva se i sa „granicom“ koju ljudi prelaze da bi se prehranili,jedan je deo mišljenja. Zoološki park Zulia Metropolitan u gradu Maracaibo prijavio je da je više od deset vrsta životinja nestalo u objektu u poslednjih nekoliko nedelja a veruje se da […]