MUP poziva građane da, ukoliko prepoznaju osumnjičenog sa fotografije, obaveste Policijsku upravu za grad Beograd

Foto:MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su D. P. (1979) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela prevara, teška krađa i krađa.

Kako se sumnja, on je dolazio do stanova oštećenih, uglavnom starijih građana na teritoriji Beograda, i lažno se predstavljao kao policajac ili radnik Elektroprivrede i Vodovoda da bi, koristeći njihovu nepažnju od njih krao novac.

Policija je prilikom hapšenja kod osumnjičenog pronašla improvizovanu značku koju je on koristio tokom vršenja krivičnih dela.

Osumnjičenom je određeno zadržavnje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pošto se sumnja da postoji više oštećenih, pozivamo građane da ukoliko prepoznaju osumnjičenog sa fotografije obaveste policijske službenike u Policijskoj upravi za grad Beograd ili na broj telefona 066/8892-083, saopštili su iz MUP-a.

Next Post

Sumnjiči se da je pretio majci i udario je

Чет мар 19 , 2020
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su M. G. (1985) iz okoline Zaječara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. On se sumnjiči da je u kući pretio majci i udario je. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu […]