Ko je bio Džek Trbosek više nije misterija

Autor Patricia Cornwell koja više od 15.godina radi na slučaju Džeka Trboseka otkrila je ličnost koja se krije iza imena i koji je uvek bio obavijen misterijom. Ona je potrošila milione dolara kako bi otkrila indetitet Džeka Trboseka.

Cornwell je nedvosmisleno pokazala na Walter Sickerta,britanskog slikara,kao Džeka Trboseka.

Patricia je u intervjuu izjavila da je potrošila 7.miliona dolara,uključujući da je angažovala najbolje eksperte na svetu.

Ona je svoju teoriju iznela pre 15.godina u knjizi „Portrait of a Killer: Jack the Ripper – Case Closed“ gd eje već ukazala na poznatog britanskog slikara kao Džeka Trboseka.

Foto:wikipedia

U novoj knjizi koju je objavila „Ripper: The Secret Life of Walter Sickert“ su dokazi koju govore u prilog njenoj tvrdnji ko je Džek Trbosek.

Walter Sickerta je naslikao nekoliko slika povezanih sa Džekom Trbosekom ali sve do 1970.godine nije se govorilo da je bio osumnjičen kao saradnik Džeka Trboseka.

Foto:Jack the Ripper’s Bedroom naslikao Walter Sickert

Patricia veruje da je slikar odgovoran za ubistva Mary Ann Nichols, Annie Chapman, Elizabeth Stride, Catherine Eddowes, i Mary Jane Kelly i možda još 15 žrtava.

Ona je u svojoj knjizi objavila i akta Waltera koje nisu poznate javnosti a na kojima su neverovatne sličnosti između žrtava Džeka Trboseka i naslikanih ubijenih žena.

Patricia je rekla: „Vi nikada ne može osuditi nekog na osnovanu slika. Ali Sickertove slike su neverovatno slične sa fotografijama žrtava. “

 

Foto:Wikipedia

Ako ste propustili