Izabrani načelnici policijskih uprava u Nišu i Pirotu

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da će od 1. januara 2018. godine funkciju načelnika Policijske uprave u Nišu obavljati Slaviša Virijević, dosadašnji načelnik Policijske uprave u Pirotu.

Takođe, rešenjem potpredsednika Vlade i ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića od 1. januara funkciju načelnika Policijske uprave u Pirotu obavljaće Zoran Bogdanović, dosadašnji zamenik načelnika Policijske uprave u Nišu.

Slaviša Virijević diplomirao je na Pravnom fakultetu. Zaposlen je od 1991. godine u Policijskoj upravi u Nišu, u Odeljenju kriminalističke policije, u kojem je obavljao i poslove zamenika načelnika i načelnika Odeljenja kriminalističke policije. Vanredno je unapređen u čin majora 2003. godine. U junu 2016. godine imenovan je za načelnika Policijske uprave u Pirotu.

Zoran Bogdanović diplomirao je na Pravnom fakultetu. U Ministarstvu unutrašnjih poslova zaposlen je od 1993. godine, u Upravi kriminalističke policije, gde je obavljao izvršilačke i rukovodeće poslove.

Tokom 2016. i 2017. godine obavljao je poslove zamenika načelnika Policijske uprave u Pirotu, a potom je bio raspoređen na mesto zamenika načelnika Policijske uprave u Nišu.

Next Post

Šalteri za upravne poslove MUP-a u Ljermontovoj dežuraće za praznike

Суб дец 30 , 2017
Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da će šalteri za upravne poslove u Ljermontovoj ulici broj 12a u Beogradu dežurati 1. i 2. januara, kao i 7. januara, od 8 do 20 časova. Takođe, građani kojima su hitna dokumenta mogu se javiti dežurnim službama u područnim policijskim […]