„Humanijada“ sutra na Kalemegdanu

Humanitarni turnir, u organizaciji udruženja “Humanijada”, održaće se 7. maja 2016.  godine. Ova manfestacija je prvi projekat ovog udruženja, koja će se održati na terenima OK i KK “Partizan”, na Kalemegdanu, za koju prijave još uvek traju, a mogu se pronaći na fejsbuk stranici organizacije Humanijada 2016.

Igraće se basket (3 na 3) i odbojka (6 na 6). Kotizacija će iznositi 200,00 dinara po igraču, a celokupna suma novca, sakupljena od ove manifestacije, koju je podržao Grad Beograd i Kalemegdanska tvrđava, udruženje Humanijada će uplatiti na tekući račun fondacije ,,Podrži život“ za pomoć najmlađima.

Pobednici u svakom od sportova biće nagrađeni medaljama, a najbolji tim, kao i najbolji igrači, posebnim nagradama.

Događaj će podržati brojne javne ličnosti, koje će svojim prisustvom u okviru „revijalnog meča“, podržati mlade i promovisati zdrav život. Za atmosferu će biti zaduženi brojni DJ-evi, pevači, kao i plesni klubovi i pokazati šta znači humanost na delu.

Pravo na učešće imaju svi koji žele da pomognu bez obzira na uzrast. Cilj je da mladi kroz zabavu i sport pokažu da su društveno odgovorni, humani, ali i da mogu pomoći bez obzira na svoje godine,stoji u saopštenju „Podrži život“( http://www.podrzizivot.com/ )

 

Ako ste propustili