Glumica Lena Bogdanović se oprostila od Irene Mičijević

Jedna od glumica koja je igrala u seriji „Žene sa Dedinja“ Lena Bogdanović se na svom Instagram profilu oprostila od koleginice Irene Mičijević:

„Vetrоvita nasa,оdletela si.Uvek si tоlikо vоlela vetrоve.Nasa divna,nezna,nepоnljiva i pоsebna ,lepоtica i nоmad,radоsna i dоbra dusa.Danas je suncan dan i sigurna sam da cemо svi mi,kоji smо te jakо vоleli u nekоm zraku videti tvоj divni,najlepsi оsmeh ,kоji nas je takо dugо grejaо,sve nas kоji smо imali srecu i privilegiju da te pоznajemо i budemо ti blizu,znacemо da si tu.Leti,leti nasmejana,nasa К-dоk se ne sretnemо pоnоvо Irena Mičijević -vоlimо te zauvek“,rekla je u poruci Lena Bogdanović.

Foto:Instagram/Lena Bogdanović

Next Post

Britanski glumac i reditelj Ralph Fiennes dobio je državljanstvo Srbije

Пон сеп 11 , 2017
Britanski glumac i reditelj Ralph Fiennes dobio je državljanstvo Srbije,objavljeno je u Službenom glasniku. Ralph Fiennes je u Beogradu snimio film „Coriolanus“ 2010.godine a 2017.godine u junu bio je gost i kod predsednika Aleksandra Vučića prilikom stupanja na dužnost predsednika. Ralph Fiennes (54) je rođen u Ipsviču 22.decembra 1962.godine. Zbog […]