Dr Predrag Kon nastavlja da vodi stručni tim

Foto:Ilustracija/pixabay

Nakon sastanka dr Predraga Kona sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i predsednicom Vlade Anom Brnabić dogovoreno je da dr Kon nastavi da vodi stručni tim epidemiologa.

Dr Predrag Kon na konferenciji za novinare izjavio je da je napisao poruku na facebook nalogu nako što je bio ozbiljnim kritikama koje nisu bile samo kritike nego su bili i napadi na ukupan rad kako njega lično tako i stručnog tima.

„Napisao sam da treba da preuzme neko ko to može bolje da radi jer je taj nivo bezobrazluka prevazišao ono što bi moglo da se prihvati. To je jedna strana te priče. To sam napisao mom ličnom, privatnom nalogu, a pored toga, duboko me pogodila molba Sinoda SPC o kojoj ćemo verovatno još pričati, jer potpuno negira sve ono što su dosadašnji pokušaji da se spase život i shvatajući da te mere imaju nerazumevanja u javnosti, osetio sam potrebu da se sklonim“, rekao je gospodin Kon i istakao je da je naišao na podršku predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Next Post

U ustanovama socijalne zaštite zaraženo 208 korisnika i 30 zaposlenih

Уто апр 14 , 2020
Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Vlade Republike Srbije saopštilo je da je prisustvo koronavirusa zaključno sa današnjim danom potvrđeno kod 208 korisnika i 30 zaposlenih u 12 ustanova socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih na teritoriji Republike Srbije. U saopštenju se navodi da je […]