Dobrovoljno davanje krvi na trgu ispred GO Zvezdara

Transfuziomobil za dobrovoljne davaoce krvi biće ponovo na platou ispred GO Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 77, u četvrtak, 09.06.2016. godine u periodu od 11 – 17 časova.

Po već ustaljenoj praksi u saradnji koja traje nekoliko godina, akciju realizuju Insitut za transfuziju krvi Srbije i Gradska opština Zvezdara.

Pozivamo sve zainteresovane građane da uzmu učešće u akciji davanja krvi i na taj način pokažu humanost i ujedno provere svoje zdravlje. Očekujemo i ovog puta veliki odziv Zvezdaraca koji redovno daju krv, a i onih koji žele da se uključe u akciju prvi put.

Periodično davanje krvi je zdrava i humana navika, a akcije u GO Zvezdara nailazile su na dobar odziv, pa pozivamo sve građane da i ovog puta pokažemo spremnost i pomognemo onima kojima je to najpotrebnije.

Next Post

Beograd slavi Spasovdan

Чет 9 јуна , 2016
Spasovdan ili Vaznesenje Hristovo je hrišćanski praznik, koji se slavi u 40. dan nakon Vaskrsa. Po hrišćanskom verovanju, vaskresenjem Gospod je pokazao da je jači od smrti i 40. dana od vaskrsenja njegovi su se učenici nalazili za trpezom. Da bi u tome uspeli Hristos im je obećao Duha Utešitelja, i […]