Devojčica dobila odštetu od Nutele

Devojčica od 16.godina dobila je odštetu od Nutele u iznosu od 30.000 evra jer je navodno dok je jela namaz pojela i staklo koje se nalazilo u njemu,prenose britanski mediji.

Ona je preko svoje majke tužila kompaniju Ferrero u Engleskoj.proizvođača Nutele.

Ispitivanje je otkrilo je da je u Nuteli bilo nekoliko komada stakla koji su ostali na dnu tegle. Nutella je proizvedena u Engleskoj od strane Ferrera i kupljena u zatvorenoj posudi u irskoj prodavnici.

Advokat je naveo da je njegova klijentkinja osetila delove stakla u ustima i da je bila veoma uznemirena,a da su se nakon toga pojavili i bolovi u stomaku.

Majka ju je odvela u bolnicu i rentgenskim snimcima nisu otkrivena stakla. Međutim,ona je izostala iz škole jer je i dalje imala bolove u stomaku.

Sud je odlučio da je incident uticao na navike devojčice,na njen režim ishrane što je dovelo do gubitka težine.

Sud je ponudio poravnanje u iznosu od 31.600 eura, koju je druga strana prihvatila.

Foto:Ilustracija

Next Post

Novogodišnji koncerti Beogradske filharmonije

Пон дец 17 , 2018
Novogodišnji koncerti Beogradske filharmonije zakazani su za 27. i 28. dеcеmbar u Коlaracu, od 20 časоva. Beogradska filharmоnija će prеdstaviti i vеliku špansku divu Lusеrо Tеnu, virtuоza na kastanjеtama, a pоd dirigеntskоm palicоm Оlivеra Dijaza, оrkеstar ćе izvоditi rеpеrtоar sastavljеn оd hispanо plеsоva. Pоrеd flamеnka, publika ćе uživati u raznоlikim latinо […]