Dan druženja sa trudnicama, mamama i svim damama

Dan druženja sa trudnicama, mamama i svim damama koje to žele da postanu, u organizaciji Udruženja žena „Naša Aska“, „Medigen-a“, a u saradnji sa Gradskom opštinom Stari grad, pod nazivom „Mama da li si spremna za mene“, održaće se u petak, 31. marta, od 12 do 17 sati, u velikoj sali u prizemlju opštinske zgrade, Ulica Makedonska 42.

Druženje se realizuje kao celodnevni razgovor o trudnoći i porođaju iz ugla koji je razumljiv svakoj ženi. Buduće mame dobiće praktične savete kako da im devet meseci drugog stanja zapravo stvarno budu blaženi, kako da se pripreme za porođaj i kako same mogu da utiču da on prođe bez muke.

Za svaku buduću mamu, pored njenog izgleda i osećanja u trudnoći, najvažnije je bebino zdravlje. Zato će prisutnima naše poznate ekspertkinje otkriti sve tajne neinvazivnog prenatalnog testa, koji je pouzdaniji od dabl i tripl testa, i posebno, kako umanjuje rizik od amniocenteze.

Zainteresovane sugrađanke razjasniće i sve dileme vezane za epiduralnu anesteziju, ali i za matične ćelije koje možete da sačuvate iz pupčanika vašeg novorođenčeta. Najsrećnija trudnica osvojiće besplatno čuvanje matičnih ćelija, najavljuju zainteresovanim Starograđankama organizatori razgovora.

Zainteresovane sugrađanke i njihovi partneri mogu se prijaviti za ovo druženje na brojeve telefona: 011/303-7000 i 011/440-9981. Ulaz je slobodan.

Izvor: opština Stari grad

Foto:pixabay

Ako ste propustili