„Beogradski noćni market” na Kalenić pijaci

Foto:ilustracija/pixabay

JKP „Gradske pijace” i „BGD market” u petak, 19. juna, od 18 do 24 sata organizuju drugi ovogodišnji „Beogradski noćni market” pod sloganom „Show must go on”, najavljeno je iz „Gradskih pijaca”.

Na „Beogradskom noćnom marketu” nastupiće veliki broj poljoprivrednih proizvođača sa beogradskih pijaca, kao i male porodične radionice sa bogatom ponudom domaćih tradicionalnih proizvoda i specijaliteta. Ovaj muzičko-gastronomski festival postao je prepoznatljiv i po učešću brojnih umetnika i dizajnera, dobroj ponudi kreativnih i unikatnih modnih proizvoda, kao i kućnoj galanteriji. Na ovoj tradicionalnoj manifestaciji posetioce očekuje veliki izbor hrane i pića specijalno pripremljenih za ovu priliku.

JKP „Gradske pijace” i „BGD market” četvrtu godinu zaredom organizuju „Beogradski noćni market”, koji nailazi na veliko interesovanje stanovnika Beograda i turista, a do sada ga je posetilo oko pola miliona ljudi, navodi se u saopštenju.

Next Post

Do petka u Srbiji nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom

Уто јун 16 , 2020
Iz Hidrometerološkog zavoda saopštili su da nas do petka u Srbiji nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom, lokalno obilnim padavinama (od 20 do 40 mm za kratak vremenski period, ponegde i značajno više). U zoni pljuskova se očekuje kratkotrajno jak vetar i grad. Podeli na FacebookPodeli na Twitter