Beogradski lokali u akciji „Dan muzike“

U nedelju 12.novembra Beogradskim ulicama čuće se klasična muzika što je jedinstven događaj koji nikako netreba propustiti.

Kamerni orkestar „Muzikon“ organizovao je sa preko 30 beogradskih lokala pravi „Dan klasike“ u Beogradu. Na nekim od lokala moći će da se čuju i vide muzičari uživo.

U akciju su se uključili lokali: „Zapa bar“, Kulturni centar „Grad“, „Strogi centar“, „Bife ventil“, „0.5“, „Blaznavac“, „Gastro bar 20/44“, „Kafe bar Dali“, „Džoli Rodžer pab“, „Bluz i pivo“, „Kafe bar Perka“, „Ljubimac“, „Nikson kafe“, „Idiot“, „Bife Loznička 8“, „Ljubičica“, „Autsajder“, „Normalno mesto“, „Bircuz“, „Giners pab“, „Stepenice“, „Knjigodrom Topolska 18“, „Meduza“, „Bazbad kafe“, „Zum art kafe & foto studio“.

Next Post

Saudijska Arabija predvodila napad bombardovanja ministarstva odbrane u Jemenu

Пет нов 10 , 2017
Saudijska koalicija bombardovala je Ministarstvo odbrane u Jemenu. Saudijska koalicija vodila je najmanje dva vazdušna udara u Jemenu, koja se nalazi pod kontrolom pobunjenika, ciljajući zgradu Ministarstva odbrane, saopštila je AFP, Foto:Ilustracija Podeli na FacebookPodeli na Twitter