Angažovanje dodatnih kompanija na izgradnji Koridora 10

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da je od velike važnosti to što su kompanija „Aktor“ i „Koridori Srbije“ prihvatili predlog da na deonicima Koridora 10 angažuju još kompanija kako bi se radovi vratili u prihvatljivi tempo.

Mihajlović je nakon intenziviranja građevinskih radova na Koridoru 10 izrazila uverenje da će odluka „Aktora“ da dodatno angažuje 19 kompanija doneti i konkretan rezultat na samom gradilištu.

Ona je prenela da očekuje i da će ovom odlukom „Aktor“ uspeti da nadoknadi kašnjenje od šest meseci, koliko je prošlo od kada je Ministarstvo toj grčkoj kompaniji i „Koridorima Srbije“ predložilo da je neophodno angažovanje dodatnih firmi kako bi završili ugovoreni posao.

Ova odluka je i primer posvećenog rada novog rukovodstva „Koridora Srbije“ koji pokušavaju da u dogovorenom roku i kvalitetu završe ovu za Srbiju najvažniju saobraćajnicu, u čemu imaju punu podršku Ministarstva, zaključila je Mihajlović.

Izvor: Vlada Srbije

Next Post

Gеrhard Šrеdеr : Značajno prisustvo svih lidеra iz rеgiona jučе u Bеogradu

Суб 24 јуна , 2017
Prеdsеdnik Rеpublikе Srbijе Alеksandar Vučić sastao sе danas u Bеogradu sa bivšim kancеlarom Savеznе Rеpublikе Nеmačkе Gеrhardom Šrеdеrom, koji u Bеogradu boravi kao spеcijalni izaslanik kancеlarkе Angеlе Mеrkеl. Dvojica sagovornika razmatrali su gеopolitičku situaciju, еkonomskе rеformе u Srbiji i еvropskе intеgracijе rеgiona Zapadnog Balkana. Prеdsеdnik Vučić zahvalio jе Gеrhardu Šrеdеru […]